Vizija

Nivo strokovnega znanja v Sloveniji pada. Kvaliteta projektov je večinoma precej skromna. Zahteve energetske zakonodaje so vedno višje in strožje.

Mi stremimo k temu, da kvaliteto iz projekta v projekt dvigujemo. Naši projekti so narejeni v BIM tehnologiji, kar vključujejo natančne izračune toplotnih izgub, hladilnih obremenitev, cevnih mrež, kanalskih razvodov in akustike, izris instalacij v dejanskih dimenzijah in 3D. To zagotavlja medsebojno usklajenost instalacij in usklajenost instalacij z objektom, ter natančen popis materiala in del.

S prilagajanjem projektnih rešitev željam posameznega investitorja, spremljanjem hitrega razvoja tehnike, ekološko in energetsko ozaveščenostjo, upoštevanjem investicijskih in obratovalnih stroškov, so naši objekti investitorjem in uporabnikom prijazni, so varčni in ustvarjajo bivalne pogoje, ki zagotavljajo maksimalno učinkovitost pri delu ter maksimalno udobje bivanja.

Z visokimi merili glede energetsko varčne zasnove objektov z uporabo alternativnih sistemov in obnovljivih virov ter kvalitetnimi projekti, želimo ustvarjati zahtevne in najzahtevnejše objekte v družbi najboljših projektantskih birojev in postavljati merila kvalitete projektov.